Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

A digitális nyomda sajátosságai és előnyei

A digitális nyomda sajátosságai és előnyei A digitális nyomda sajátosságai és előnyei

Napjainkban egyre divatosabb a digitális nyomda. De vajon mik azok az előnyei, amelyek a digitális nyomda szolgáltatásait a hagyományos ofszet nyomda eljárással szemben versenyképessé teszik? Erre szeretnék választ adni ebben a rövid írásban.

Mekkora méretig használható a digitális nyomda?

A digitális nyomda (ha csak nem széles formátumú nyomtatásról van szó) általában A3 méretig képes nyomdai termékek előállítására. Ez a méret akkora, mint ha Ön vesz két darab „normál” (A4) nyomtató papírt, és hosszanti oldala mentén összeilleszti azokat.

Mekkora oldalszámig használható a digitális nyomda?

A digitális nyomda kiadványainak oldalszáma mindegy. Ugyanúgy készülhet vele egy oldalas szórólap vagy névjegy és 1000 oldalas könyv is.

Milyen kötészeti eljárásokat használ a digitális nyomda?

A Nestpress nyomda csak a nyomásra használja a digitális nyomdagépeket. A kötészetre vannak külön olyan speciális hajtó, vágó, kötészeti gépsoraink, amelyek sokkal hatékonyabban és sokkal jobb minőségben dolgoznak, mint a digitális nyomdagépek belső rendszerei. Tehát ragasztókötéses, irkatűzéses, vagy spirálos kiadvány is készülhet az Ön részére digitális nyomdagépen.

Mekkora példányszámig éri meg a digitális nyomda?

Sokszor teszik fel a nyomdánknak ezt a kérdést. Az, hogy az ofszet nyomda vagy a digitális nyomda gazdaságosabb-e, ezt csak konkrét számítások után tudjuk megmondani. Azt minden ügyfelünknek megtesszük, hogy mind digitális, mind ofszet nyomásra elvégezzük a kalkulációt, és azt javasoljuk, amelyik esetén a termék azonos minőség esetén olcsóbbra jön ki.

Mi a digitális nyomda egyértelmű előnye?

A digitális nyomda egyértelmű előnye a „megszemélyesített” vagy „perszonalizált” nyomtatás. Ha például Ön szeretne 1000 üzleti partnerének úgy üzleti levelet küldeni, hogy azokban a név, a cím, a cégnév, a beosztás, stb. változzon, akkor nincs más dolga, mint hogy ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk a megfelelő excel formátumban. Mi kinyomtatjuk az 1000 üzleti levelet a hozzá tartozó 1000 borítékkal, és mindegyiken az adott cég és kapcsolattartó személy adatai lesznek láthatók. A megszemélyesítés keretében nyomhatunk változó vonalkódot, QR kódot is.

Amennyiben szeretné igénybe venni nyomdánk digitális szolgáltatásait, kérjen árajánlatot árajánlat kérő oldalunkon.