Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

Magazin nyomtatás és újság nyomtatás

Magazin nyomtatás és újság nyomtatás Magazin nyomtatás és újság nyomtatás

Nyomdánkhoz a leggyakrabban magazin nyomatás és újság nyomtatás árajánlat kérések futnak be. Mivel cégünk megrendelései között rendszeresen szerepelnek ilyen munkák, ezért ha Ön a jövőben magazin nyomtatás vagy újság nyomtatás megrendelését tervezi, érdemes figyelembe vennie az alábbi szempontokat.

A magazin vagy újság nyomatás árának egyik meghatározó tényezője, hogy az adott folyóiratnak van-e ISSN száma. A regisztrált magazin vagy újság nyomtatása ugyanis 5%-áfával történik, míg e nélkül 27% Áfával tudjuk elvégezni a kért munkát.

Az alacsonyabb Áfa tartalom feltétele, hogy Ön ISSN számot kell kérjen a Széchenyi Könyvtától és a kiadványban fel legyen tüntetve. Az ISSN szám bekérésében a Nestpress nyomda szívesen segít Önnek.

A magazin vagy újság fő jellemzője, hogy rendszeresen – hetente, havonta vagy negyedévente – jelenik meg. A legtöbb hozzánk beérkező magazin nyomtatás árajánlat kérés A/4 (210x297 mm) vagy A/5 (148x210 mm) méretűek.

A magazin vagy újság nyomtatás kivitele lehet irkafűzött, például Mediart, vagy ragasztott, mint például Orvosi Hetilap.

A magazin nyomtatás vagy újság nyomtatás munkálataihoz szükséges legfontosabb adatok:

1. A magazin vagy újság mérete becsukott állapotban
2. A magazin vagy újság oldalainak száma (4-el osztható oldalak legyenek)
3. A nyomtatott színek száma. Ez sokszor eltér a borító és a belívek (belső oldalak) esetén. A borító majdnem mindig színes, a belső oldalak azonban gazdaságossági szempontok miatt sokszor fekete nyomással készülnek.
4. A magazin vagy újság belső oldalainak papír vastagsága vagyis erőssége
5. A magazin borító papír vastagsága (erőssége)
6. Lakk vagy fólia alkalmazása a borítón. A fólia merevíti a borítót, és ellenállóbbá teszi a dörzsölődés, nedvesség hatásaival szemben.
7. Kért mennyiség

Amennyiben Önnek magazin vagy újság nyomtatásra van szüksége, kérjen árajánlatot nyomdánktól most. Árajánlat kéréshez kattintson ide...