Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

Egy prospektus elkészítése a nyomda szemszögéből

Prospektus nyomda, prospektus nyomtatás Prospektus nyomda, prospektus nyomtatás

Ha Ön egy prospektus nyomdai megrendelésével szeretné elősegíteni termékei értékesítését, akkor érdemes átgondolnia, hogy egy ilyen kiadvány milyen szerepet tölt be cége életében.

Nyilván nem mindegy a prospektus tartalma. Gyenge minőségű, rossz fotókkal ma már nem sokra megy, ez inkább elriasztja, mint vonzza az ügyfeleket.  A prospektus nyomdai munkáinak költsége mellett a megfelelő fotózás lehet, hogy eltörpül, mégis sokat emel a kiadvány végső színvonalán.

Ügyeljen arra, hogy a prospektus jól olvasható legyen. Inkább kevesebb szöveget tegyen bele, nagyobb betűkkel, amik megragadják a figyelmet. Ha van weboldala, akkor oda irányítsa át az ügyfeleket. Ennek azért lehet jelentősége, mert ha a prospektus egyszer elhagyta a nyomda területét, már nem lehet rajta változtatni. A weboldal tartalmát azonban állandóan frissítheti, átírhatja a termékjellemzőket, leveheti az elavult, kifutott termékeket.

Ha a prospektus oldalain alnyomatot használ (vagyis az oldalak hátterében valamilyen halvány kép vagy grafika van), ügyeljen arra, hogy ne menjen az olvashatóság rovására. A prospektus elkészítése előtt konzultájon erről a Nestpress nyomda szakértőivel, akik sok hasznos tanácsot tudnak adni Önnek a prospektus hatékonyabbá tételéhez.

Fontos, hogy a prospektus nyomdai alapanyagai és munkálatai ne kerüljenek túl sokba, de azt tartsa szem előtt, hogy egy matt, színtelen borító, az elmosódó belső oldalak az Ön termékeire, szolgáltatásaira és cégére vetnek rossz fényt. Mielőtt egy komolyabb prospektus elkészítésébe vágna bele, kérjen referencia munkát a nyomda részéről, és nézze meg, hogy a tervezett minőségű papírok, technológiák az Ön által képviselt értékeket tükrözik-e.

Kérjen árajánlatot most egy professzionális prospektus elkészítésére a Nestpress nyomda munkatársaitól. Árajánlat kéréshez kattintson ide...