Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda

A Nestpress nyomdáról

Nestpress nyomda: Fekete IvánNyomdaüzemünk a XI. kerületben, ofszet és digitális nyomtatást is kínál Önnek, már 1 példánytól, teljes kötészettel.

Nyomdai gépparkunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy szinte a teljes gyártás helyben történjen, mely garanciát nyújt a gyors, gazdaságos és minőségi kiszolgálásra.

Igyekszünk Önnel közelebbi kapcsolatba kerülni, jobban megérteni az Ön elvárásait, ami jobb minőségű könyveket, kiadványokat, katalógusokat, prospektusokat, naptárakat, és ami a legfontosabb – az Ön elégedettségét szolgálja.

Kulcsfontosságúnak tartjuk az Önnel való kommunikációt, hogy igazán nagyszerű nyomdai kiadványok születhessenek.

Igyekszünk megérteni, hogy Ön mit akar elérni, mi az Ön elvárása.

Ezt egyeztetjük nyomdai tervezési és kivitelezési lehetőségeinkkel, hogy az Ön elképzelésének legmegfelelőbb nyomdai kiadványok születhessenek.

Kreatív nyomdai tervezést is kínálunk, gyakorlott grafikusunkkal egyeztetve valósul meg elképzelése.

Gyors és kedvező árajánlatunk aznap megkaphatja, ha kitölti a honlapunkon lévő árajánlatkérő lapot, vagy e-mailen eljuttatja kérdéseit hozzánk.

Nemcsak áraink rugalmasak, hanem a vállalási határidőink is.

Folyamatosan fejlesztjük berendezéseinket és technológiánkat, így ma már világszínvonalú 5 színes automatizált HEIDELBERG Speedmaster típusú nyomógéppel, SCREEN CTP berendezéssel, automata Duplo irkafűző rendszerrel, Horizon ragasztókötő géppel, Senator vágógépekkel dolgozunk. Konica Minolta digitális nyomógépekkel is rendelkezünk. Ezekkel a fejlesztésekkel képesek vagyunk a digitális anyag leadásától szórólapokat, borítékokat, névjegyeket 1-2 nap alatt, prospektusokat, könyveket 2-4 nap alatt komplett készre gyártani és kiszállítani Önhöz.
Formára kivágott /stancolt/, fényes vagy matt fóliázott, és formára lakkozott /UV lakk/ termékeket is készre tudunk gyártani partnereink segítségével.
PDF  fájlban kérjük az anyagok leadását.

Reméljük, Ön is kipróbálja nyomdaipari szolgáltatásainkat és visszatérő vevőink között üdvözölhetjük, hiszen azért vagyunk, hogy az Ön vállalkozása még ismertebb, sikeresebb legyen!

Fekete Iván

ügyvezető igazgató