Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

A szórólap nyomtatás legfontosabb szempontjai

A szórólap nyomtatás legfontosabb szempontjai A szórólap nyomtatás legfontosabb szempontjai

Tapasztalataink szerint, ha szórólap nyomtatás szükséges, a legtöbb cég csak annak árát tartja szem előtt. Amikor azonban a szórólap felhasználásra kerül, hatásossága nagy mértékben függ attól, hogy a szórólap nyomtatás során milyen alapanyagot, technológiát használtak fel. Mostani cikkünkben abban szeretnénk segíteni, hogyan teheti cége szórólapját sokkal hatásosabbá.

1. Fekete fehér vagy színes szórólap nyomtatás?

A fekete fehér szórólap nyomtatás költsége lényegesen alacsonyabb a színes nyomtatásnál. De gondoljon bele abba, hogy mikor lehetséges ügyfele postaládájából kiveszi az aktuális reklámanyag köteget, vajon felfigyel-e egy fekete-fehér szórólapra? Ennek kicsi az esélye.

Színes fotókkal, élénk színekkel a szórólap nyomtatás sokkal hatásosabbá tehető. Érdemes azonban arra is ügyelni, hogy az „élénkítés” ne okozzon túl rikító kivitelt, ami megint elriaszthatja az emberek többségét.

2. Egy oldalas, két oldalas vagy hajtogatott szórólap nyomtatás?

A szórólap árát az is befolyásolja, hogy egy vagy kétoldalas kivitelben készül, illetve hogy hajtással létrehozunk-e rajta 4 oldalt.

Az egyoldalas szórólap nyomtatás esetén sok kihasználatlan felület marad, ami gazdaságtalanná teszi a felhasználást. Jobb megoldás lehet fele méretben szórólapot nyomni mindkét oldalon, de ebben az esetben ügyeljen arra, hogy az emberek többsége lehet, hogy csak az egyik oldalt nézi meg. Ezért a hasznos információkat (elérhetőség, akció, stb.) érdemes mindkét oldalra feltenni.

A hajtogatott szórólap nyomtatás a leghasznosabb. Ha színes kivitellel társul, már egy igazi kis prospektus lehet, amely termékeit, szolgáltatásait részletesen mutathatja be a célközönségnek.