Nestpress Nyomda: ofszetnyomás, digitális nyomtatás

Nestpress Nyomda

 

1116 Budapest,
XI. ker. Vegyész u. 19.
Tel.: 06 20 944 7676
Nyitva: 8-16 óra

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Okostelefon tulajdonosok elérhetőségünket az alábbi kódból is beolvashatják:

nyomda, nestpress nyomda

budapesti nyomda, katalógus nyomda, könyv nyomda, levélpapír nyomda, Nestpress nyomda, névjegykártya nyomda, plakát nyomda, prospektus nyomda, puzzle nyomda, szórólap nyomda, katalógusnyomda, könyvnyomda, levélpapírnyomda, névjegykártyanyomda, plakátnyomda, prospektusnyomda, szórólapnyomda, játékkártyanyomda, borítéknyomda

Vidéki megrendelőnél számít-e hogy a nyomda Budapest területén van?

Nyomda Budapest területén Nyomda Budapest területén

A modern eljárásoknak köszönhetően vidéki megrendelő esetén sem sokat számít már, hogy egy nyomda Budapest területén van-e, vagy ugyanabban a városban, ahol az ügyfél.

Az internet széles körű elterjedésének hála, egy nyomda Budapest régiójából vagy Magyarország egész területéről is képes fogadni bármilyen megrendelést.

 

A munka általában a weboldalunkon leadott árajánlat kéréssel kezdődik. Ezt a Nestpress nyomda Budapesti telephelyén dolgozó kollégák dolgozzák fel, és a kész ajánlatot e-mailben küldik ki.

Amennyiben az árajánlat megfelel, távmunka esetén a teljes összeg előreátutalását, vagy készpénzes fizetést átvételkor kérünk az új partnerek részéről. Közben elkezdődik el a tényleges nyomdai munka.

A PDF formátumnak köszönhetően egy teljes könyv anyaga is csak néhány megabájt terjedelmű, így gyakorlatilag e-mail mellékletként is elküldhető. Ha magazinról vagy belül színes kiadványról, például katalógusról van szó, akkor lehetséges, hogy szüksége lesz egy olyan fájlküldő rendszerre, mint a www.toldacuccot.hu, hogy az előkészített anyag a nyomda Budapest területén lévő telephelyére eljusson.

Az előkészített anyagot szakembereink átnézik, és ha szükséges, a technikai változtatási javaslatokat eljuttatjuk a az Ön részére. A kívánt minőségnek megfelelő papírokra, kötészeti eljárásokra telefonon vagy e-mailben is tudunk javaslatot tenni. Ha magas minőségű, speciális igényeknek megfelelő kiadványra van szükség, mindenképpen érdemes személyesen is találkoznunk a Nestpress nyomda Budapesti székhelyén.

A kész termékek szállítása a darabszámtól és a termék tömegétől, súlyától függ.
Fővárosi ügyfelek részére a legkényelmesebb megoldás, ha meglátogatnak minket a nyomda Budapest XI. kerületben lévő telephelyén, ahol referencia kiadványok alapján dönthetik el, hogy érdemes-e velünk dolgozni. Személyes találkozás esetén papírmintákkal, színskálákkal tudjuk segíteni a kiadvány előkészítési folyamatát.

Próbálja ki nyomdánk szolgáltatásait akár személyesen, akár távmunka keretében! Ingyenes árajánlat kéréséhez kattintson ide!